רגלי עוף מטוגנות בשמן עמוק
רגלי עוף מטוגנות בשמן עמוק יכולות להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 621 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם קמח, מלח כשר או ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: עוף מטוגן בשמן עמוק (אבל דל שומן!), עוף מטוגן בשמן עמוק ומקלות תיפוף, ו עוף מטוגן בשמן עמוק תאילנדי.
הוראות
גזור את ציפורני הרגליים על רגלי תרנגולת ושטוף את הרגליים, מסיר את קשוח וכל עור תלוי רופף.
מניחים את רגלי העוף במחבת 2 ליטר סאוט ולהוסיף מספיק מים כדי לכסות.
מוסיפים את החומרים לרתיחה ומביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים עד הרגליים רכות, אחד וחצי עד שעתיים.
הסר את הרגליים מנוזל הבישול, אשר ניתן לשמור למטרה אחרת.
תן לרגליים להתקרר. ואז לטבול ביצה וקמח, רועד את עודף קמח. כדי לוודא כי הרגליים מכוסים בבלילה, לטבול ביצה וקמח פעמיים במידת הצורך.
להביא ווק עם ליטר שמן 191°.
מוסיף את רגלי העוף בקבוצות ומטגנים עמוק עד הבלילה הוא חום זהוב, 3 עד 5 דקות. יש מכסה מוכן במקרה של התזת שמן.
מגישים מיד ולהוסיף קומץ של מלח ים במידת הצורך. (לחלופין, לדלג על הבלילה ומטגנים את הרגליים כמו שהוא. להתלבש יותר רוטב סויה ושמן צ ' ילה, לפי הצורך.)