רוגלך אגוז
אגוז רוגלך הוא צמחוני ומספק כ 36 מנות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 2 גרם שומן, ובסך הכל של 42 קלוריות. המתכון הזה מכסה 1% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלמון ביצה, תמצית ונילן, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 7%. נסו בורבון דובדבן אגוז רוגלך, רוגלך אגוז וסוכר חום, ו רוגלך אגוז וסוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח יחד על דף נייר שעווה.
מקציפים 1/4 כוס סוכר לבן, חמאה וגבינת שמנת יחד בקערה עם מערבל חשמלי עד לקבלת קרם. מקציפים חלמון ביצה וניל.
מערבבים תערובת קמח לתערובת חמאה עד שהבצק פשוט משולב. מחלקים בצק ל -3 מנות שוות; מעצבים כל מנה לדיסק, עוטפים דיסקים בניילון ומכניסים למקרר למשך 4 שעות לפחות או למשך הלילה.
מקציפים חלבון ביצה בקערה עם תערובת חשמלית עד לקבלת קצף.
מערבבים אגוזי מלך ו 1/2 כוס סוכר לבן לחלבון ביצה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מוציאים בצק מניילון ומגלגלים כל דיסק לעיגול בגודל 7 אינץ'.
מורחים 1/3 את תערובת החלבון על כל עיגול בצק ומשאירים גבול בגודל 1/4 אינץ ' סביב קצה כל עיגול.
חותכים כל עיגול ל -12 טריזים.
מגלגלים כל טריז מהקצה לנקודה ומניחים, בצד הנקודה כלפי מטה, על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש עד להשחמה קלה, 12 עד 14 דקות.
מעבירים למתלים לצינון ואבק עם סוכר קונדיטורים.