רוגלך קל שוקולד
, המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 96 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 48 מנות. 579 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון טחון, אבקת קקאו, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו שוקולד Rugelach, חלבה Rugelach שוקולד, ו עוגת גבינה עם שוקולד רוגלך (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט, מערבבים חמאה, גבינת שמנת, סוכר מגורען, סוכר חום, ומלח על מהירות בינונית עד משולב לחלוטין, על 1 דקה.
לטפוח בצק לתוך ריבוע 8 אינץ', לעטוף בצק בניילון נצמד, ולהירגע עד די מוצק, על 1 שעה. בינתיים, מערבבים יחד מרכיבים למילוי בקערה בינונית.
התאם מתלה תנור למיקומים עליונים-בינוניים ותחתונים. מחממים תנור ל 177°. קו 2 גליונות אפייה עם נייר קלף.
חותכים בצק ל 4 חתיכות שוות. על משטח מקומח, ועבודה חתיכת בצק אחת בכל פעם, להתגלגל לרצועה 12 אינץ 'על ידי 4 אינץ'.
מפזרים 1/4 של תערובת השוקולד על הבצק ולחץ בעדינות לתוך הבצק כדי לדבוק.
עבודה מהצד הארוך, בעדינות לגלגל רצועת בצק לתוך יומן ארוך 12 אינץ', לוודא התפר הוא בתחתית.
חותכים את היומן לחתיכות 1 אינץ ' ומניחים על מחצית גיליון האפייה, המרווח שווה זה מזה. חזור עם פיסת הבצק השנייה כדי למלא את המחבת הראשונה. חזור עם חתיכות שנותרו של בצק כדי למלא את המחבת השנייה. (אתה צריך 24 רוגלך למחבת).
בקערה קטנה, מערבבים יחד סוכר וקינמון, ומפזרים על רוגלך.
אופים עד rugelach הוא חום זהוב בהיר, 20 עד 25 דקות, מחבתות מסתובבות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע אפייה. מגניב במשך 5 דקות על מחבת, ולאחר מכן להעביר rugelach מתלה חוט להתקרר לחלוטין.