רוזמרין - לימון תרנגולות קורניש עם תפוחי אדמה קלויים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו תרנגולות קורניש רוזמרין-לימון עם תפוחי אדמה קלויים. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 102 גרם חלבון, 84 גרם שומן, ובסך הכל של 1277 קלוריות. מתכון זה משמש 2. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ידידותי לפודמפה, ושלם 30 דיאטה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם לימון, מלח, רוזמרין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: רוזמרין - לימון תרנגולות קורניש עם תפוחי אדמה קלויים, תרנגולות קורניש בגריל עם לימון ורוזמרין, ו ספייס תרנגולות קורניש קלויות עם בטטות.
הוראות
שלב רוזמרין מיובש כתוש, 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
הסר וזורק טפלי עוף מתרנגולות. שוטפים תרנגולות במים קרים; טפיחה יבשה.
להסיר עור; לקצץ עודף שומן. עבודה עם 1 תרנגולת בכל פעם, מקום 1 חתיכת לימון בחלל של תרנגולת; לקשור את הקצוות של הרגליים יחד עם חוט. מעלית כנף טיפים למעלה ושוב בחזרה; טאק תחת תרנגולת. חזור על התהליך עם הנותרים תרנגולת ולימון חתיכת. משפשפים תרנגולות בתערובת רוזמרין.
הניחו תרנגולות, דפנות החזה כלפי מעלה, על תבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול.
זורקים תפוח אדמה עם שמן; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מסדרים את תפוח האדמה סביב תרנגולות.
הכנס מדחום בשר לחלק הבשרני של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 375 במשך שעה 1 או עד מדחום רושם 18