רוטב אדום חורף על סקווש ספגטי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה מושלם עבור חורף. . אם יש לך סוכר חום, רוטב עגבניות, דלעת ספגטי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. מתכונים דומים: Butternut סקווש "חורף" לחמניות עם רוטב חמוציות חריף, דלעת ספגטי ברוטב אדום, ו דלעת ספגטי ברוטב פסטו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את סקווש ספגטי לחתוך בצד למטה על צלחת אפייה. ממלאים את צלחת האפייה עם כ 1 אינץ ' של מים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שבשר הדלעת רך והעור מנוקב בקלות במזלג, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לאחר הדלעת נכנס לתנור, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים את הנקניקיות הטבעוניות, בצל, פלפל ושום; לבשל ומערבבים עד ירקות רכים, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים פטריות ומבשלים 3 דקות נוספות. מערבבים את רוטב העגבניות, רסק עגבניות, מים, תיבול איטלקי, סוכר חום, מלח ים ופלפל שחור. כיסוי ומבשלים בעוד הסקווש ממשיך לבשל, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)