קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםרטבים
אירועיםחורף
מגזין

רוטב אדום חורף על סקווש ספגטי

רוטב אדום חורף על סקווש ספגטי
רוטב אדום חורף על סקווש ספגטי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה מושלם עבור חורף. . אם יש לך סוכר חום, רוטב עגבניות, דלעת ספגטי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. מתכונים דומים: Butternut סקווש "חורף" לחמניות עם רוטב חמוציות חריף, דלעת ספגטי ברוטב אדום, ו דלעת ספגטי ברוטב פסטו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את סקווש ספגטי לחתוך בצד למטה על צלחת אפייה. ממלאים את צלחת האפייה עם כ 1 אינץ ' של מים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שבשר הדלעת רך והעור מנוקב בקלות במזלג, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
לאחר הדלעת נכנס לתנור, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים את הנקניקיות הטבעוניות, בצל, פלפל ושום; לבשל ומערבבים עד ירקות רכים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
סכין קילוףסכין קילוף
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים פטריות ומבשלים 3 דקות נוספות. מערבבים את רוטב העגבניות, רסק עגבניות, מים, תיבול איטלקי, סוכר חום, מלח ים ופלפל שחור. כיסוי ומבשלים בעוד הסקווש ממשיך לבשל, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כָּתֵףכָּתֵף
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
סכין קילוףסכין קילוף
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
לגרוף את הבשר מן הסקווש על צלחת, ולהשתמש שני מזלגות להפריד ו fluff את גדילים של סקווש. למעלה עם הרוטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו