רוטב אדום חורף על סקווש ספגטי
רוטב אדום חורף על סקווש ספגטי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה מושלם עבור חורף. . אם יש לך סוכר חום, רוטב עגבניות, דלעת ספגטי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. מתכונים דומים: Butternut סקווש "חורף" לחמניות עם רוטב חמוציות חריף, דלעת ספגטי ברוטב אדום, ו דלעת ספגטי ברוטב פסטו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את סקווש ספגטי לחתוך בצד למטה על צלחת אפייה. ממלאים את צלחת האפייה עם כ 1 אינץ ' של מים.
אופים בתנור שחומם מראש עד שבשר הדלעת רך והעור מנוקב בקלות במזלג, כ -45 דקות.
לאחר הדלעת נכנס לתנור, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים את הנקניקיות הטבעוניות, בצל, פלפל ושום; לבשל ומערבבים עד ירקות רכים, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים פטריות ומבשלים 3 דקות נוספות. מערבבים את רוטב העגבניות, רסק עגבניות, מים, תיבול איטלקי, סוכר חום, מלח ים ופלפל שחור. כיסוי ומבשלים בעוד הסקווש ממשיך לבשל, על 35 דקות.
לגרוף את הבשר מן הסקווש על צלחת, ולהשתמש שני מזלגות להפריד ו fluff את גדילים של סקווש. למעלה עם הרוטב לשרת.