קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות11
סוגי מאכליםרטבים
אירועיםחורף
מגזין

רוטב אדום חורף על סקווש ספגטי

רוטב אדום חורף על סקווש ספגטי
רוטב אדום חורף על סקווש ספגטי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה מושלם עבור חורף. . אם יש לך סוכר חום, רוטב עגבניות, דלעת ספגטי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. מתכונים דומים: Butternut סקווש "חורף" לחמניות עם רוטב חמוציות חריף, דלעת ספגטי ברוטב אדום, ו דלעת ספגטי ברוטב פסטו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את סקווש ספגטי לחתוך בצד למטה על צלחת אפייה. ממלאים את צלחת האפייה עם כ 1 אינץ ' של מים.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שבשר הדלעת רך והעור מנוקב בקלות במזלג, כ -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
לאחר הדלעת נכנס לתנור, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים את הנקניקיות הטבעוניות, בצל, פלפל ושום; לבשל ומערבבים עד ירקות רכים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שום גויה®שום גויה®
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מוסיפים פטריות ומבשלים 3 דקות נוספות. מערבבים את רוטב העגבניות, רסק עגבניות, מים, תיבול איטלקי, סוכר חום, מלח ים ופלפל שחור. כיסוי ומבשלים בעוד הסקווש ממשיך לבשל, על 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
סכין קילוףסכין קילוף
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
לגרוף את הבשר מן הסקווש על צלחת, ולהשתמש שני מזלגות להפריד ו fluff את גדילים של סקווש. למעלה עם הרוטב לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק