מתכון רוטב אנצ'ילדה אדום מוכן בערך 20 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לרוטב הזה יש 71 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. . אם יש לך רוטב עגבניות, סלסה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, עוגת אנצ'ילדה עם רוטב אנצ' ילדה 2 דקות, ו רוטב אנצ'ילדה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את השום ואת הטחון במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
3
מוסיפים את הבצל, אורגנו, אבקת צ ' ילי, בזיליקום, פלפל שחור טחון, מלח, כמון, פטרוזיליה, סלסה ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
אבקת צ ' ילי
רוטב עגבניות
אורגנו
פטרוזיליה
באזיל!
כמון
בצל
סלסה
מלח
4
מערבבים יחד ואז מערבבים במים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.