קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות7
מגזין

רוטב אנצ'ילדה אדום

רוטב אנצ'ילדה אדום
מתכון רוטב אנצ'ילדה אדום מוכן בערך 20 דקות. וזה בהחלט עצום ללא גלוטן, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לרוטב הזה יש 71 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. . אם יש לך רוטב עגבניות, סלסה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, עוגת אנצ'ילדה עם רוטב אנצ' ילדה 2 דקות, ו רוטב אנצ'ילדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים את השום ואת הטחון במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוסיפים את הבצל, אורגנו, אבקת צ ' ילי, בזיליקום, פלפל שחור טחון, מלח, כמון, פטרוזיליה, סלסה ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
כמוןכמון
בצלבצל
סלסהסלסה
מלחמלח
4
מערבבים יחד ואז מערבבים במים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פרנסיס פורד קופולן אורגון פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
פרנסיס פורד קופולה אורגון פינו נואר
הפינו נואר הזה, שגדל בכינוי שחווה קיץ קריר וחורף מתון, מציע ניגוד מרגש לביקבוק הקליפורני של קופולה, המביע מבנה טאנין עדין יותר וחומציות גבוהה יותר שהופכת אותו לאלגנטי ומידתי היטב. יין זה משקף את המהות של האפלאסיון והטעמים שהופכים את פינו נואר אורגון לרצוי כל כך.קל ומסוגנן, החיך מציג בחירה טריה, חומציות תוססת, ומתיקות אלון מאוזנת היטב.הבציר הזה הוא פירות קדימה עם מרקמים גמישים satinyואת הטאנינים בשלים. בזכות מבחר חבית זהיר, notesof שקדים בגריל ולחם קלוי הם beautifulyintegrated לתוך מטריצת הטעם.