רוטב ברביקיו דרום קליפורניה של פול נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 12 מנות. לרוטב הזה יש 86 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . כמה אנשים באמת אהבו את המנה הדרומית הזאת. 12 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, סוכר חום, חרדלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די גרוע. נסו סלט עוף מנגו-מטבח דרום קליפורניה, רוטב ברביקיו טבעוני תוצרת בית, ו רוטב טרטר בסגנון קליפורניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את חומץ תפוחים בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מערבבים בקטשופ, בצל, שום, חרדל יבש, אבקת צ ' ילי, מלח תיבול ופלפל קאיין. מערבבים בסוכר החום. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
מלח מתובל
סוכר חום
אבקת חרדל
קטשופ
שום
בצל
3
להפחית את החום, ו, ערבוב מדי פעם, לאפשר את התערובת להתבשל כ 45 דקות, עד מעובה. מגניב לפני ההגשה.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese ריזלינג. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 56 דולר.