רוטב בשר בקר חום עשיר
רוטב בשר בקר חום עשיר יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 64 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 536 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 12 . אם יש לך גזר, פלפל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו Giblet Gravy, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את הקרביים והצוואר. לעטוף כבד אטום וצינה להוסיף מאוחר יותר, או לשמור לשימושים אחרים. קוצצים קרביים וחותכים את הצוואר ל 3 או 4 חתיכות.
במחבת 5 עד 6 ליטר מעל חום גבוה, לשלב קרביים קצוצים, צוואר, בצל, גזר, סלרי, מרק 1/2 כוס. מרתיחים ומערבבים לעתים קרובות עד בשר וירקות משחימים היטב, 15 עד 20 דקות.
הוסף עוד 1/2 מרק כוס, לגרד טפטוף חינם, ולחזור על צעד.
הוסף 9 מרק כוסות, עלה דפנה, נמל ופלפל, תוך ערבוב כדי לגרד חתיכות השחמה חינם. כיסוי ומבשלים עד giblets הם מאוד רך כאשר פירסינג, על 1 1/2 שעות. אם תרצה, להוסיף את הכבד ומבשלים 10 דקות יותר.
יוצקים מרק דרך מסננת משובחת לתוך קערה. זרוק ירקות. למדוד מרק. אם יש לך יותר מ 8 כוסות, להרתיח כדי להפחית; אם יש לך פחות, להוסיף יותר מרק עוף.
להוריד בשר מהצוואר, להיפטר מעצמות. דק קוצצים בשר קרביים (אופציונלי).
תערובת חלקה עמילן תירס עם 2/3 כוס מים.
מוסיפים למרק במחבת ומערבבים על חום גבוה עד שהרוטב רותח, כ 5 דקות. אם תרצה, לגרד טורקיה טפטוף לתוך רוטב ומערבבים עד רותחים.
הוסף קרביים, אם תרצה, ומערבבים 1 עד 2 דקות יותר.