תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב רוטב, אז תן לנסות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 95 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו אבוקדו, מלח, שמן זית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו רוטב גואסאקה, Guasacaca (רוטב אבוקדו), ו רוטב גואסאקה (ונצואלה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים הכל מלבד שמן זית למעבד מזון ולעבד עד חלקה בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיף את שמן הזית בזרם עם המעבד פועל ומעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר לפחות 1 שעה עבור הטעמים להתמזג. לטעום ולהתאים תיבול.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
4
מגישים רוטב בטמפרטורת החדר עם בשרים, דגים, או צ ' יפס ירקות. אם נעשה מראש, לאחסן, מכוסה, במקרר, אבל להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.