קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

רוטב הברווז של פיי

רוטב הברווז של פיי
רוטב הברווז של פיי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 1059 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. . אם יש לכם בצל, לחם תירס פאן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. נסו עוף פריך אפוי של פיי, ברווז צלוי עם רוטב צדפות, ו סלט ברווז ותות עם רוטב ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הברווז בסיר מלאי 12 ליטר עם מספיק מים כדי לכסות את הברווז על ידי 2 עד 3 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים את הברווז בבית מבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר את הברווז מן המרק, לאפשר להתקרר, ולמשוך את הבשר מן העצמות חתיכות בגודל ביס. שמור את המרק.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מערבבים את פירורי לחם התירס, ביסקוויטים קצוצים, בצל, מלח, מלח שום, פלפל שחור, ומרווה במחבת צלייה גדולה. מקציפים את הביצים בקערה; לשפוך על תערובת לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הבשר ברווז קצוץ למחבת; מערבבים לערבב את הרוטב ביסודיות. מערבבים את מרק הברווז השמור לתוך התערובת עד הרוטב הוא לח מאוד (על עקביות של בלילת פנקייק עבה).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים בתנור שחומם מראש עד כף מוכנסת לתוך מרכז המחבת של ההלבשה יעמוד, 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי