קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

רוטב הברווז של פיי

רוטב הברווז של פיי
רוטב הברווז של פיי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . מנה זו מכילה סביב 33 גרם חלבון 96 גרם של שומן, וסך הכל 1059 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. . אם יש לכם בצל, לחם תירס פאן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב לחם התירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סנדלר תפוחים מחבת לחם תירס כקינוח. נסו עוף פריך אפוי של פיי, ברווז צלוי עם רוטב צדפות, ו סלט ברווז ותות עם רוטב ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הברווז בסיר מלאי 12 ליטר עם מספיק מים כדי לכסות את הברווז על ידי 2 עד 3 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה, להפחית את החום בינוני-נמוך, ומבשלים את הברווז בבית מבשלים עד הבשר רך, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר את הברווז מן המרק, לאפשר להתקרר, ולמשוך את הבשר מן העצמות חתיכות בגודל ביס. שמור את המרק.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מערבבים את פירורי לחם התירס, ביסקוויטים קצוצים, בצל, מלח, מלח שום, פלפל שחור, ומרווה במחבת צלייה גדולה. מקציפים את הביצים בקערה; לשפוך על תערובת לחם תירס.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת4-1/2 כפיות גבינת פרמזן מגוררת
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מוסיפים את הבשר ברווז קצוץ למחבת; מערבבים לערבב את הרוטב ביסודיות. מערבבים את מרק הברווז השמור לתוך התערובת עד הרוטב הוא לח מאוד (על עקביות של בלילת פנקייק עבה).
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים בתנור שחומם מראש עד כף מוכנסת לתוך מרכז המחבת של ההלבשה יעמוד, 45 דקות עד 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'