רוטב הודו Fruited עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. אם יש לכם צימוקים, מלח, מרק עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו הודו Fruited, סלט פירות W / רוטב פרג, ו סלט הודו פירות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב צימוקים וקוניאק; בואו לעמוד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
קוניאק
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני; מוסיפים בצל ושום, ומטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים נקניק, ומבשלים, ערבוב עד שהוא מתפורר והוא כבר לא ורוד; ניקוז. מערבבים בתפוח וסלרי, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.