רוטב הוודקה של ג'קי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב הוודקה של ג'קי. איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 218 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לך מחית עגבניות, רסק עגבניות, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויחה spoonacular ציון של 60%, שהוא מוצק. נסו רוטב וודקה, Cavatappi עם רוטב וודקה, ו שרימפס עם רוטב וודקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל ואת השום; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את רסק העגבניות לתוך תערובת הבצל, עובדים את כל הגושים החוצה.
יוצקים את הוודקה ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה; מרתיחים במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ואת מחית העגבניות. מתבלים עם אורגנו, פלפל, מלח, טימין, פטרוזיליה ורוזמרין.
חזור לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים 45 דקות, ערבוב מדי פעם.
הוסף מים אם הרוטב הופך עבה מדי כפי שהוא מבשל, אבל זכור כי אתה תהיה הוספת השמנת בקרוב, אז לא רזה זה יותר מדי. לאחר הרוטב מבושל, מערבבים את השמנת עד עקביות וצבע הם לטעמך. מבשלים עוד 5 עד 10 דקות כדי לחמם.