רוטב חמאה של Old Bay® על דגים
זמן הכנת המתכון כ 14 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו דגים עם רוטב חמאה מקדמיה, רוטב חמאת לימון לדגים, ו דגים עם לימון, חמאה, רוטב צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יין, חמאה, מפרץ ישן טרגון בקערה קטנה.
מברשת משני צידי פילה דגים.גריל או דג צלוי 8 עד 10 דקות לכל אינץ ' של עובי או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. הפעל פעם אחת במהלך הבישול מברשת שוב עם רוטב. תשליך שאריות רוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.