רוטב חריף
רוטב חריף הוא צמחוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. זה עובד טוב כמו רוטב. אם יש לך קישורי נקניק פיקנטי, עגבניות, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פנה עם נקניק חריף-רוטב עגבניות, פרמזן פולנטאן ורוטב נקניק חריף, ו נקניק וביצה עם רוטב עגבניות חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר גדול על חום גבוה.
מוסיפים את הנקניקיות ומספיק מים כדי להגיע לחצי מהנקניקיות. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים עד הסוף, על 10 דקות.
הסר את המכסה ולאפשר למים להתאדות. הנקניקיות יטגנו בשמן שלהם כאשר המים מתאדים.
הסר את הנקניקיות מן הסיר ולנקז אותם על מגבות נייר.
הסר את כל אבל 2 כפות שומן מן הסיר.
מוסיפים את השום פרוס צ ' ילי ומבשלים עד השום מתחיל חום, על 1 דקה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים 15 שניות, ואז מוסיפים את מחית העגבניות. מבשלים את התערובת במשך 15 עד 20 דקות, ערבוב מדי פעם. לטעום ולהתאים תיבול עם מלח ופלפל.
חותכים את קישורי הנקניק לחצי לאורכו, ולאחר מכן לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ', יצירת חצי ירחים. להחזיר את הנקניקיות לסיר ולחמם דרך.