רוטב לחם תירס-נקניק
רוטב נקניק-תירס דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו נקניק הודו לארוחת בוקר, פלפל, מרק עוף פחות נתרן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה די גרוע. נסו רוטב לחם תירס נקניק, רוטב נקניק, תפוח ולחם שומר, ו רוטב לחם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
הכן תערובת מאפין על פי הוראות החבילה עבור לחם תירס, באמצעות חלב ללא שומן.
בואו מגניב; להתפורר ולהניח בצד.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול.
מניחים מעל חום בינוני עד חם.
מוסיפים נקניק, בצל וסלרי; מבשלים עד הנקניק הוא השחמה וירקות רכים, ערבוב עד נקניק מתפורר.
לנקז ולייבש עם מגבות נייר.
מערבבים לחם תירס, קוביות לחם, מרווה ופלפל בקערה גדולה; מערבבים בתערובת נקניק.
מוסיפים מרק עוף ותחליף ביצה, ערבוב טוב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13-x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול. הפחת את טמפרטורת התנור ל-350 ואפה, חשוף, למשך 1 שעה או עד להשחמה.
טיפ: חפש חבילות של תערובת מאפין תירס (כגון מרתה וייט) כי מוכנים עם חלב או מים בלבד.