תבשיל אנצ'ילדה בשכבות צ' ילה-עוף
תבשיל אנצ'ילדה צ' ילה-עוף בשכבות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 448 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 240 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. אם יש לכם שעועית מטוגנת, בצל ירוק, קולבי-מונטריי תערובת גבינת ג'ק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה מושלם עבור סתיו. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל אנצ'ילדה בשכבות צ' ילה-עוף, תבשיל אנצ'ילדה עוף בשכבות, ו תבשיל עוף בשכבות צ'ילה Relleno.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפיית זכוכית עם ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים עוף, 1 1/2 כוסות גבינה, צ ' ילי ושמנת חמוצה.
שכבה 3 טורטיות בתבנית אפייה, חופפים לפי הצורך ומניחים מעט את הצדדים של צלחת (לחתוך טורטייה שלישית במחצית).
מורחים כמחצית מהשעועית על טורטיות. למעלה עם כמחצית תערובת העוף וחצי רוטב אנצ ' ילדה.
שכבה עם 3 טורטיות יותר שעועית הנותרים ותערובת עוף.
מקום הנותרים 2 טורטיות על תערובת עוף, חופפים מעט (לא למקם את הצדדים של המנה).
יוצקים הנותרים רוטב אנצ ' ילדה מעל.
מפזרים עם הנותרים 1 1/2 גבינות כוסות.
מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף.
אופים 45 עד 55 דקות או עד מבעבע ומחומם ביסודיות.
בואו לעמוד 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.
מקשטים תבשיל או מנות בודדות עם בצל, חסה ועגבניות.