רוטב לחם תירס עם נקניקיות, תפוחים ופטריות
המתכון Cornbread רוטב עם נקניקיות, תפוחים ופטריות יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 9 שעות ו-25 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פטריות קרמיני, תפוחים של סבתא סמית, עלי רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוטב לחם תירס עם נקניק, תפוחים ופטריות, רוטב לחם תירס עם פנצ'טה, תפוחים ופטריות, ו רוטב לחם תירס עם צ'וריסו ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
אפשר את לחם התירס, לחם צרפתי ולחם פריך לשבת על סדינים עוגיות במשך כמה שעות או לילה, עד יבש לחלוטין.
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
לשטוף את הפטריות ביסודיות ולטפוח יבש עם מגבות נייר. לזרוק בקערה עם שמן זית ומפזרים מלח. פטריות יהיו מצופות מאוד, אבל זה טוב! מחלקים את הפטריות בין שתי מחבתות סדינים וצולים בחצי העליון של התנור לפחות 20 דקות, תוך ערבוב פעם באמצע צלייה.
הסר מהתנור כאשר הפטריות חומות עמוקות. תניח בצד.
להנמיך את התנור ל 375 מעלות F.
במחבת גדולה, להתפורר ונקניק החום מעל חום בינוני גבוה.
הסר את הנקניק מהמחבת והניח בצד.
יוצקים את כל גריז עודף, ובלי לנקות את המחבת, להוסיף את הבצל וחום במשך 5 דקות. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף תפוחים חתוכים לקוביות, סוכר חום 1/2 מלח כפית. מבשלים 3 עד 4 דקות, או עד חום זהוב עמוק.
הפחת את החום עד בינוני ושופך את היין (היזהר אם אתה משתמש בלהבה פתוחה). מערבבים ומבשלים כדי להפחית את הנוזל בחצי, 2 עד 3 דקות.
יוצקים את תערובת תפוח / בצל לקערה ומניחים בצד.
להחזיר את המחבת לחום בינוני (שוב, ללא כביסה) ולהוסיף את מרק העוף, רוזמרין, מרווה, טימין, כורכום, 1/2 מלח כפית וכמה פלפל.
חום לכמה דקות, ואז להפריש.
מוסיפים את הלחם לקערה גדולה, ואז מוסיפים את הנקניקיות השחומות, הפטריות והתערובת של תפוח / בצל (וכל מיץ שאולי צבר). לאחר מכן, להוסיף את תערובת מרק בהדרגה כפי שאתה זורק את החומרים, להיות מוכן לא להשתמש בכל הנוזל על פי הטעם שלך.
בדוק את התבלינים בסוף ולהוסיף פטרוזיליה טחון.
יוצקים לתבנית אפייה גדולה (השתמשתי במחבת ברזל) ואופים עד חום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות. (או שאתה יכול לדחוף את ההודו אם אתה בקטע של דברים כאלה.)
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.