המתכון Cornbread רוטב עם נקניקיות, תפוחים ופטריות יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בסביבה 9 שעות ו-25 דקות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 16 . מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 325 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות סביר. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו פטריות קרמיני, תפוחים של סבתא סמית, עלי רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו רוטב לחם תירס עם נקניק, תפוחים ופטריות, רוטב לחם תירס עם פנצ'טה, תפוחים ופטריות, ו רוטב לחם תירס עם צ'וריסו ותפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
1
אפשר את לחם התירס, לחם צרפתי ולחם פריך לשבת על סדינים עוגיות במשך כמה שעות או לילה, עד יבש לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתי
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
לשטוף את הפטריות ביסודיות ולטפוח יבש עם מגבות נייר. לזרוק בקערה עם שמן זית ומפזרים מלח. פטריות יהיו מצופות מאוד, אבל זה טוב! מחלקים את הפטריות בין שתי מחבתות סדינים וצולים בחצי העליון של התנור לפחות 20 דקות, תוך ערבוב פעם באמצע צלייה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
4
הסר מהתנור כאשר הפטריות חומות עמוקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
5
להנמיך את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
במחבת גדולה, להתפורר ונקניק החום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר את הנקניק מהמחבת והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
יוצקים את כל גריז עודף, ובלי לנקות את המחבת, להוסיף את הבצל וחום במשך 5 דקות. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף תפוחים חתוכים לקוביות, סוכר חום 1/2 מלח כפית. מבשלים 3 עד 4 דקות, או עד חום זהוב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הפחת את החום עד בינוני ושופך את היין (היזהר אם אתה משתמש בלהבה פתוחה). מערבבים ומבשלים כדי להפחית את הנוזל בחצי, 2 עד 3 דקות.
להחזיר את המחבת לחום בינוני (שוב, ללא כביסה) ולהוסיף את מרק העוף, רוזמרין, מרווה, טימין, כורכום, 1/2 מלח כפית וכמה פלפל.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כורכום
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 ענף רוזמרין
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
חום לכמה דקות, ואז להפריש.
13
מוסיפים את הלחם לקערה גדולה, ואז מוסיפים את הנקניקיות השחומות, הפטריות והתערובת של תפוח / בצל (וכל מיץ שאולי צבר). לאחר מכן, להוסיף את תערובת מרק בהדרגה כפי שאתה זורק את החומרים, להיות מוכן לא להשתמש בכל הנוזל על פי הטעם שלך.
ריזלינג, יין מבעבע, וזינפנדל הם הבחירה הראשונה שלי ללחם תירס. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Chateau Ste. מישל ריזלינג עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.