רוטב ללחם שיבולת שועל אנד שיפון
רוטב ללחם שיבולת שועל אנד שיפון הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. , מתכון זה מכסה 33% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 23 גרם חלבון , 10 גרם שומן ובסך הכל 703 קלוריות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו לחם שיפון עתיק יומין, מרק עוף, חמוציות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון ספונקולרי של 0% , המנה הזו ניתנת לשיפור. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לחם מחמצת שיפון מונבט , מרק כרובית חריף עם קרוטוני שיפון שום , וסלט עדשים עם גרגרי שיפון ועגבניות מיובשות .
הוראות
מערבבים בקערה גדולה את קוביות הלחם, התרד, הפלפל הירוק, החמוציות, הבצל והמרווה. מערבבים את המרק והביצים עד לקבלת תערובת אחידה. כף לתוך 2-Qt משומן. צלחת אפייה. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 45 דקות. לַחשׂוֹף; אופים 10-15 דקות יותר או עד להשחמה קלה.