קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות40
ציון בריאות16
מגזין

רוטב נקניק, תפוח וחמוציות-אגוז-לחם

רוטב נקניק, תפוח וחמוציות-אגוז-לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל נקניק, תפוח וחמוציות-אגוז רוטב. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 125 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, פלפל, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו רוטב נקניק, תפוח וחמוציות, רוטב נקניק, תפוח ולחם שומר, ו רוטב לחם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מורחים את קוביות הלחם במחבת צלייה גדולה וטוסט במשך כ 15 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד יבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
פאי דלעותפאי דלעות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
3
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
במחבת גדולה ועמוקה, להמיס 4 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיף את התפוחים, שאלוט, סלרי ומרווה ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים הם השחמה קלות כתמים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
6
מוסיפים את חתיכות נקניק ומבשלים על חום גבוה, לשבור אותם עם כפית, עד שהם השחמה מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
7
מוסיפים 3 כוסות של המניה ומרתיחים עד כמעט התאדה, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
8
מוסיפים את תערובת הנקניק ללחם יחד עם 3 כוסות המניה הנותרות. מערבבים עד לחלח באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
9
להעביר את הרוטב לתבנית אפייה גדולה, חמאה ונקודה עם 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
10
מכסים את הרוטב בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
11
הסר את רדיד ואופים במשך 30 דקות יותר, עד ההלבשה הוא השחמה סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12
תן מנוחה במשך 15 דקות לפני ההגשה.