רוטב נקניק, תפוח וחמוציות-אגוז-לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל נקניק, תפוח וחמוציות-אגוז רוטב. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 125 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, פלפל, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו רוטב נקניק, תפוח וחמוציות, רוטב נקניק, תפוח ולחם שומר, ו רוטב לחם נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את קוביות הלחם במחבת צלייה גדולה וטוסט במשך כ 15 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד יבש מעט.
במחבת גדולה ועמוקה, להמיס 4 כפות של החמאה.
מוסיף את התפוחים, שאלוט, סלרי ומרווה ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים הם השחמה קלות כתמים, כ 8 דקות.
מוסיפים את חתיכות נקניק ומבשלים על חום גבוה, לשבור אותם עם כפית, עד שהם השחמה מבושל דרך, על 5 דקות.
מוסיפים 3 כוסות של המניה ומרתיחים עד כמעט התאדה, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את תערובת הנקניק ללחם יחד עם 3 כוסות המניה הנותרות. מערבבים עד לחלח באופן שווה.
להעביר את הרוטב לתבנית אפייה גדולה, חמאה ונקודה עם 2 כפות הנותרים של חמאה.
מכסים את הרוטב בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
הסר את רדיד ואופים במשך 30 דקות יותר, עד ההלבשה הוא השחמה סביב הקצוות.
תן מנוחה במשך 15 דקות לפני ההגשה.