קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות40
ציון בריאות16
מגזין

רוטב נקניק, תפוח וחמוציות-אגוז-לחם

רוטב נקניק, תפוח וחמוציות-אגוז-לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' ouvre, אז תנו הזדמנות ל נקניק, תפוח וחמוציות-אגוז רוטב. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 125 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך תפוחים סבתא סמית, פלפל, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו רוטב נקניק, תפוח וחמוציות, רוטב נקניק, תפוח ולחם שומר, ו רוטב לחם נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים את קוביות הלחם במחבת צלייה גדולה וטוסט במשך כ 15 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד יבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת2/3 כוס חמאה מומסת, מחולקת
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
במחבת גדולה ועמוקה, להמיס 4 כפות של החמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את התפוחים, שאלוט, סלרי ומרווה ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב מדי פעם, עד התפוחים הם השחמה קלות כתמים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
6
מוסיפים את חתיכות נקניק ומבשלים על חום גבוה, לשבור אותם עם כפית, עד שהם השחמה מבושל דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
7
מוסיפים 3 כוסות של המניה ומרתיחים עד כמעט התאדה, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מוסיפים את תערובת הנקניק ללחם יחד עם 3 כוסות המניה הנותרות. מערבבים עד לחלח באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
9
להעביר את הרוטב לתבנית אפייה גדולה, חמאה ונקודה עם 2 כפות הנותרים של חמאה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
10
מכסים את הרוטב בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
11
הסר את רדיד ואופים במשך 30 דקות יותר, עד ההלבשה הוא השחמה סביב הקצוות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
12
תן מנוחה במשך 15 דקות לפני ההגשה.