רוטב ספגטי שני בשרים
אם יש לך ספגטי, אבקת צ'ילי, פפרוני, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: ספגטי ורוטב בשר, ספגטי ורוטב בשר, ו רוטב ספגטי ובשר.
הוראות
לבשל ספגטי על פי הוראות החבילה; לנקז. בינתיים, במחבת גדולה, לבשל בשר בקר ופפרוני על אש בינונית עד בשר הוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים במים, רוטב עגבניות, רסק עגבניות, פטריות, בצל, פטרוזיליה, אורגנו, אבקת צ ' ילי, סוכר ואבקת שום.
מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, חשוף, במשך 15-20 דקות או עד מחומם דרך.