רוטב עגבניות חריף עם נקניק איטלקי
רוטב עגבניות חריף עם נקניק איטלקי דורש בערך 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. לרוטב הזה יש 83 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 15 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דבש, עגבניות משומר, נקניק קלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 22%. מתכונים דומים: רוטב עגבניות לבבי עם נקניק איטלקי חריף, פסטה עם נקניק איטלקי חריף, ברוקולי ראבה ועגבניות מיובשות, ו נקניק איטלקי Rigatoni עם רוטב שמנת חריף.
הוראות
הסר תרמילים מנקניק, ומבשלים 3 qt. סיר מעל חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד בשר הוא כבר לא ורוד, לשבור נקניק לחתיכות.
ניקוז; להחזיר נקניק למחבת.
בצל מטוגן ושום בשמן חם בסיר מעל חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד מכרז. מערבבים בתיבול איטלקי
מערבבים, ומבשלים 1 דקה. מערבבים עגבניות מרוסקות, רוטב עגבניות, ומים כוס 1; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 40 עד 45 דקות או מעובה מעט. מערבבים במלח ודבש.
הערה: בדקנו עם רוטב עגבניות גויה.