רוטב עשבי תיבול טרי
אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רוטב עשבי תיבול טרי, רוטב לימון טרי, ו הליבוט קלוי ברוטב עשבי תיבול טריים.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים את השום, הפטרוזיליה, אורגנו, פתיתי פלפל אדום, שמן זית, חומץ ומלח כשר. מכסים ומקררים לפחות 3 שעות. מביאים לטמפרטורת החדר וכפית על בשר בגריל, עוף, פירות ים, או ירקות.