רוטב פטריות: Funghi Trifolata עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 736 קלוריות. גשו לסופר וקנו פטריות קרמיני, מים פושרים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 92%. מתכונים דומים: Polpettone ב umido con funghi (קציץ בשר ברוטב עגבניות ופטריות), פנה ai funghi (פנה עם רוטב פטריות), ו Tagliatelle אל Sugo di Funghi (Tagliatelle עם Ragu פטריות).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת 12 עד 14 אינץ', מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצל, שום ו 8 אונקיות של פטריות פרוסות ומבשלים 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
שום
בצל
3
מוסיף את המלח והפסטה עם 1/2 כוס פסטה בישול מים למחבת ולזרוק במהירות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את 4 פטריות גלם שנותרו פרוסות לזרוק שוב, את החום.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
5
מגישים מיד, עם גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
6
מניחים את שני סוגי הקמח בקערת ערבוב גדולה ומערבבים לערבב היטב. הפוך באר במרכז תערובת הקמח ולהוסיף את המים קצת בכל פעם, ערבוב עם הידיים עד הבצק נוצר. ייתכן שיהיה עליך פחות או יותר מים, בהתאם הלחות במטבח שלך.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מים
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
7
מניחים את הבצק על משטח עבודה משוריין ולשים אותו כמו לחם עד חלק וגמיש, על 8 עד 10 דקות. מכסים את הבצק ולתת לו לעמוד במשך 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
לחם
בצק
8
מגלגלים את הבצק לתוך פינים ארוכים על 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
בצק
גלול
9
מניחים את גדילי הפסטה בין 2 ידיים ומתגלגלים קלות הלוך ושוב כדי ליצור אטריות קלות מסתלסלות, נחש דמוי.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
גלול
10
מניחים את pici על מגש גיליון כי כבר מאובק עם קמח סולת, לכסות את הפסטה עם מגבת צלחת נקייה, ולהניח בצד עד מוכן לשימוש. בשלב זה, הפסטה יכולה להיות קפואה במשך כמה חודשים.