רוטב צדפות אדום
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני רוטב, אז נסו רוטב צדפות אדום. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 195 קלוריות. מתכון זה ללא חלב ופסקאטרי מגיש 4 . גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, עגבניות משומרות, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. הציון הזה מוצק. נסו רוטב צ'ילה אדום דרום-מערבי, רוטב צדפות, ו לינגוויני עם רוטב צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קטנה הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
העברה ל-1-1 / 2 - או 2-קראט. סיר איטי. מערבבים פנימה את הצדפות, העגבניות, רסק העגבניות, הפטרוזיליה, עלה הדפנה, הסוכר, הבזיליקום והטימין.
מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 3-4 שעות או עד לחימום. מחק עלה דפנה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, מוסקדט וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור צדפות. שרדונה חמאתי נהדר לצדפות, שרימפס, סרטנים ולובסטר, ואילו מוסקדט הוא בחירה קלאסית למולים, צדפות וצדפות. אם יש לך קצת תבלין ברכיכות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יקב האן סנטה לוסיה היילנדס שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
יקב האן סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ומרובד, עם תווים משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשלים וניל.