רול אגוזים קרם אוכמניות
אוכמניות קרם אגוזים הוא מתכון צמחוני ללא גלוטן ולקטו אובו עם 12 מנות. תמורת 75 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 284 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם סוכר, אוכמניות, סוכר קונדיטורים ואוכמניות נוספים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20% , וזה לא כל כך יוצא דופן. נסו ספרינג רול אגוזי מקדמיה עם גלידת סוכר חום וחמוצים קרמבולה , כוסות רול קינמון קרם אוכמניות וגביעי אגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חלבונים בקערה קטנה; לתת לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות. מרפד 15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה עם נייר שעווה; משמנים את הנייר ומניחים בצד.
בקערה גדולה מקציפים חלמונים במהירות גבוהה במשך 5 דקות או עד לקבלת צבע סמיך וצבע לימון. מקציפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר. בקערה קטנה מערבבים את אגוזי המלך, אבקת האפייה והקינמון; מקפלים לתערובת החלמונים.
בקערה קטנה עם מקציפים נקיים מקציפים חלבונים ומלח במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, על גובה גבוה עד שנוצרים פסגות נוקשות. מקפלים בהדרגה לתערובת האגוזים.
מורחים באופן שווה לתבנית המוכנה.
אופים בחום של 350 מעלות במשך 20-25 דקות או עד שהעוגה חוזרת כשנוגעים בה קלות. מצננים 5 דקות. הופכים על מגבת מטבח מאובקת בסוכר קונדיטורים. קלף בעדינות נייר שעווה.
מגלגלים עוגה בסגנון ג'לי-רול מגבת, החל מהצד הקצר. מצננים לחלוטין על רשת.
למילוי, בקערה קטנה, מקציפים את השמנת, הסוכר והוניל; מניחים בצד 1/2 כוס לקישוט. פרוס עוגה; למרוח בשארית המילוי.
מניחים עם צד התפר כלפי מטה על צלחת הגשה. מכסים ומקררים עד להגשה. אבק בסוכר קונדיטורים; מקשטים באוכמניות ותוספת קצפת שמורה.