רול-אפ טורקיה לזניה
רול-אפ טורקיה לזניה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 320 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך ברוקולי, הודו טחון, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: מקפיא לזניה רול קופצים, קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים, ו רול לזניה ראנץ בייקון עוף.
הוראות
מבשלים את האטריות על פי הוראות החבילה; לשטוף ולנקז. במחבת nonstick, מבשלים הודו ובצל על חום בינוני עד טורקיה הוא כבר לא ורוד.
בינתיים, בסיר קטן, להביא ברוקולי ומים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים במשך 5 דקות או עד פריך במכרז; לנקז.
מוסיפים את הברוקולי, ריקוטה, ביצה, חלב, טימין ומלח לתערובת טורקיה.
מורחים על כל אטריות; טפטוף כל אחד עם רוטב ספגטי 1/4 כוס. בזהירות להפשיל סגנון ג ' לי רול.
מניחים את צד התפר למטה ב-8-in. צלחת אפייה מרובעת מצופה בתרסיס בישול.
טפטוף עם רוטב ספגטי שנותר.
מכסים ואופים ב 375° במשך 45-50 דקות או עד מדחום בשר קורא 160°.