רול סלמון כפול
רול סלמון כפול לוקח על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 473 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלים, טוסט מלבה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 97%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו גליל אוריאו כפול, רול קרם שוקולד כפול, ו פירור כפול קינמון רול לחם דלעת.
הוראות
מקלף את הסלמון המעושן לתוך קערה, משליך את העור.
מוסיפים את חזרת, מיץ לימון, גבינה רכה, עירית קצוצה דק וכמה תיבול להכות היטב עד בשילוב מרקם מוס מחוספס.
שכב 2 גיליונות של נצמדות הסרט חופפים על משטח העבודה שלך, ואז להניח את הסלמון המעושן פרוס כדי להפוך מלבן על 20 x 50cm. לגבש את תערובת הסלמון המעושן החם על פני ועדין להתפשט על באופן שווה. השתמש בקצה של הסרט נצמד לגלגל את הצד הארוך של המלבן לתוך עצמו, ואז להפשיל כמו גליל שוויצרי. לעטוף את הסרט, מסובב את הקצוות כמו קרקר כדי לאבטח ולשמור על הצורה. להקפיא עד חודש.
להעביר את הגליל מהמקפיא למקרר יום לפני שאתה רוצה להגיש אותו. בעוד עדיין חצי קפוא, לחתוך לפרוסות עבות, שכב על מגש, ואז לעזוב להפשיר לחלוטין במקרר.
מגישים עם עלים מעורבבים עם עירית וקצת רוטב, וקצת טוסט מלבה.