קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

רול עוגת קטיפה אדומה-דובדבן

רול עוגת קטיפה אדומה-דובדבן
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את Red Velvet-Cherry Cake Roll. מתכון זה מכיל 10 מנות עם 425 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-25 גרם שומן כל אחת. מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, קמח, צבעי מאכל ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 23%. הציון הזה גרוע למדי. רול עוגת קטיפה אדומה, רול עוגת קטיפה אדומה ומתכון לעוגת עוגת קטיפה אדומה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. חמאה תבנית אפייה בגודל 11 על 17 אינץ' ומרפדת בנייר אפייה; משחים את הקלף ומפדרים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות קולה בטעם דובדבן2 כוסות קולה בטעם דובדבן
קולה בטעם דובדבןקולה בטעם דובדבן
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה
חמאה ללא מלח, לתבנית האפייהחמאה ללא מלח, לתבנית האפייה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מביאים את הקולה לרתיחה במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה ומבשלים עד לצמצום ל-1/2 כוס, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קולהקולה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לתת להתקרר.
4
מקציפים בקערה את הקמח, אבקת הקקאו, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בקערה גדולה נפרדת, מקציפים את הסוכר המגורען, שמן צמחי, חמאה, ביצים, צבעי מאכל, תמציות שקדים ווניל וסירופ הקולה. מערבבים את החומרים היבשים לתוך החומרים הרטובים עד שהם מתאחדים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
( 23)( 23)
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
קולהקולה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מורחים את הבלילה על תבנית האפייה המוכנה; אופים עד שהעוגה מתרחקת מהתבנית, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מצננים על התבנית על רשת, 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אבק מגבת מטבח (לא בד טרי) בסוכר של קונדיטורים. הופכים את העוגה על המגבת ומקלפים את הקלף. חותכים את שולי העוגה. החל מקצה קצר, מגלגלים את העוגה מסביב למגבת; מניחים להתקרר לחלוטין על רשת.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
מקציפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, 1/2 כוס שמנת ותמצית השקדים. מקציפים את 1 כוס השמנת הנותרת ואת הסוכר של הקונדיטורים במיקסר עד שנוצרות פסגות רכות; מקפלים בהדרגה לתוך תערובת גבינת השמנת. מצננים עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מגלגלים את העוגה שהתקררה.
3
מורחים במילוי, ואז מגלגלים בעדינות את העוגה מחדש ומעבירים לצלחת. אבק בסוכר של קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
צילום: לוי בראון

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)426 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקcherry-flavored colacherry-flavored cola40אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, מרוכךגבינת שמנת, מרוכך2(חוֹרֶף)אבקת קקאו הולנדית לא ממותקתאבקת קקאו הולנדית לא ממותקת3largesביציםביצים188אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק200אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3576 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כבד קרקרם כבד קר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבע מאכל אדוםצבע מאכל אדום1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים10ריבס, קצוץ טרי או קפואUnsalted butter, for the baking sheetUnsalted butter, for the baking sheet1(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס1096 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת רול. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "