רול שוקולד (Aka ענק יודל)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל רול שוקולד (aka ענק יודל). מתכון זה מספק 8 מנות. עם 351 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 234 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לך תמצית vanillan, שוקולד מריר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת קינמון ענקית, מחבת ענקית קינמון רול עם אגסים מקורמלים, ו צ'יפס צמחוני ענק ירוק: הפתעה ענקית (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את העוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350°f. קו 10-על ידי 15 אינץ ' ג ' לי גליל מחבת עם נייר קלף. לנפות קמח, קקאו, ואבקת אפייה לקערה קטנה; להפריש.
מניחים שוקולד וחמאה בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל במרווחים של 15 שניות, עוצרים לערבב עם מרית גומי עד נמס לחלוטין וחלק. שים בצד כדי להתקרר מעט. לחלופין, מניחים חמאה ושוקולד בקערה גדולה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים לתחתית הקערה לגעת במים).
חום, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד נמס וחלק. אפשר להתקרר מעט.
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף שוט, סוכר שוט עם ביצים ומלח על מהירות בינונית גבוהה עד אור עבה, על 5 דקות.
הסר קערה ממיקסר ולקפל בתערובת שוקולד עם מרית גומי. מקפלים בתערובת קמח ולאחר מכן מים עד רק בשילוב.
אופים עד רק המשרד, 10 עד 15 דקות.
בואו עוגה להתקרר כ -10 דקות. הפעל סכין לאורך בתוך קצה פאן כדי לשחרר את העוגה.
מניחים מגבת מטבח נקייה על עוגה. החל מהקצה הקצר, מגלגלים בזהירות עוגה עם מגבת (עם נייר קלף מצורף),
תן לעוגה להתקרר עד שתתקרר.
הפוך את הקרם: בקערה של מיקסר עומד מצויד מצורף שוט, קצפת עם סוכר ווניל במהירות גבוהה בינונית עד שיא בינוני. בעדינות פרוש עוגה, הסרת מגבת אבל משאיר מאוד סוף התגלגל כדי להבטיח אחיזה טובה.
קרם מורח על פני שטח חשוף של עוגה. בזהירות לגלגל מחדש את העוגה לתוך יומן, הסרת נייר קלף כפי שאתה מגלגל. לעטוף בחוזקה עם לעטוף פלסטיק כדי לשמור על העוגה בצורת יומן כפי שאתה מכין ganache.
הפוך את Ganache: בקערה הוכחה לחום בינוני, שוקולד חום עם שמנת, ערבוב לעתים קרובות, במיקרוגל או על סיר של מים בקושי מבעבע עד שוקולד נמס ותערובת חלקה. תערובת צינה עד מעובה מעט, על 10 דקות.
הסר לעטוף פלסטיק מן העוגה לקצץ את שני הקצוות של העוגה.
מניחים עוגה על מתלה תיל להגדיר מעל גיליון אפייה rimmed. גאנש כפית על עוגה. באמצעות מרית מחוץ להגדיר, גנאש חלקה על הצדדים ואת הקצוות של העוגה. צמרמורת עד ערכות ganache, על 1 שעה. תחתוך ותגיש.