קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רול שוקולד (Aka ענק יודל)

רול שוקולד (Aka ענק יודל)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל רול שוקולד (aka ענק יודל). מתכון זה מספק 8 מנות. עם 351 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 234 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לך תמצית vanillan, שוקולד מריר, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת קינמון ענקית, מחבת ענקית קינמון רול עם אגסים מקורמלים, ו צ'יפס צמחוני ענק ירוק: הפתעה ענקית (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך את העוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 350°f. קו 10-על ידי 15 אינץ ' ג ' לי גליל מחבת עם נייר קלף. לנפות קמח, קקאו, ואבקת אפייה לקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
אבקת קקאואבקת קקאו
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ג'ליג'לי
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
קערהקערה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מניחים שוקולד וחמאה בקערה בטוחה במיקרוגל ומיקרוגל במרווחים של 15 שניות, עוצרים לערבב עם מרית גומי עד נמס לחלוטין וחלק. שים בצד כדי להתקרר מעט. לחלופין, מניחים חמאה ושוקולד בקערה גדולה על סיר של מים רותחים (לא מאפשרים לתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
מריתמרית
קערהקערה
3
חום, ערבוב כל הזמן עם מרית גומי, עד נמס וחלק. אפשר להתקרר מעט.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
4
בקערה של מערבל עומד מצויד מצורף שוט, סוכר שוט עם ביצים ומלח על מהירות בינונית גבוהה עד אור עבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
5
הסר קערה ממיקסר ולקפל בתערובת שוקולד עם מרית גומי. מקפלים בתערובת קמח ולאחר מכן מים עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
מורחים הבלילה על מחבת.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים עד רק המשרד, 10 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
בואו עוגה להתקרר כ -10 דקות. הפעל סכין לאורך בתוך קצה פאן כדי לשחרר את העוגה.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת
9
מניחים מגבת מטבח נקייה על עוגה. החל מהקצה הקצר, מגלגלים בזהירות עוגה עם מגבת (עם נייר קלף מצורף),
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מגבות מטבחמגבות מטבח
10
תן לעוגה להתקרר עד שתתקרר.
11
הפוך את הקרם: בקערה של מיקסר עומד מצויד מצורף שוט, קצפת עם סוכר ווניל במהירות גבוהה בינונית עד שיא בינוני. בעדינות פרוש עוגה, הסרת מגבת אבל משאיר מאוד סוף התגלגל כדי להבטיח אחיזה טובה.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
12
קרם מורח על פני שטח חשוף של עוגה. בזהירות לגלגל מחדש את העוגה לתוך יומן, הסרת נייר קלף כפי שאתה מגלגל. לעטוף בחוזקה עם לעטוף פלסטיק כדי לשמור על העוגה בצורת יומן כפי שאתה מכין ganache.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
קרםקרם
גלולגלול
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
13
הפוך את Ganache: בקערה הוכחה לחום בינוני, שוקולד חום עם שמנת, ערבוב לעתים קרובות, במיקרוגל או על סיר של מים בקושי מבעבע עד שוקולד נמס ותערובת חלקה. תערובת צינה עד מעובה מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרםקרם
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
מחבת רוטבמחבת רוטב
קערהקערה
14
הסר לעטוף פלסטיק מן העוגה לקצץ את שני הקצוות של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
15
מניחים עוגה על מתלה תיל להגדיר מעל גיליון אפייה rimmed. גאנש כפית על עוגה. באמצעות מרית מחוץ להגדיר, גנאש חלקה על הצדדים ואת הקצוות של העוגה. צמרמורת עד ערכות ganache, על 1 שעה. תחתוך ותגיש.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
מריתמרית