רולאפים אספרגוס
הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. . לך לחנות ותביא גבינת שמנת, מיץ לימון, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. מתכונים דומים: מקפיא לזניה רול קופצים, נקניקיות ממולא טוסט צרפתי רול קופצים, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים קלות תבנית אפייה.
מניחים בייקון במחבת גדולה ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, על 10 דקות.
מסננים את פרוסות הבייקון על מגבות נייר. קותלי חזיר מתפוררים כשמקוררים אותם.
מבשלים אספרגוס במחבת עם כמות קטנה של מים על חום בינוני עד פריך ומכרז, על 6 עד 8 דקות; לנקז ומפזרים מיץ לימון.
לשטח פרוסות לחם עם מערוך.
מערבבים גבינת שמנת, בייקון מתפורר, ועירית יחד בקערה קטנה עד מעורב באופן שווה.
מורחים 1 כף של תערובת גבינת שמנת על כל פרוסת לחם מלמעלה עם חנית אספרגוס.
מגלגלים את הלחם בחוזקה סביב האספרגוס; מסדרים על תבנית אפייה מוכנה עם צד התפר למטה.
מברשת את צמרות הלחמניות עם חמאה מומסת ומפזרים גבינת פרמזן.
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, 10 עד 12 דקות.