רולדת דלעת
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את Pumpkin Roll. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-5 גרם חלבון, 22 גרם שומן ובסך הכל 380 קלוריות. תמורת 93 סנט למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. חג ההודיה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 585 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית וניל, גבינת שמנת, קמח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. עם ציון של 41%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: רול רול דלעת עוגת גבינה, דלעת עוגת גבינה פרנץ' טוסט רול אפים עם רוטב טבילת תבלינים דלעת, ורול דלעת.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים ומקמחים תבנית ג'לירול (דף עוגיה גדול עם דפנות).
בקערת מיקסר מקציפים ביצים בגובה רב במשך חמש דקות. מוסיפים בהדרגה סוכר לבן, דלעת ומיץ לימון.
מוסיפים קמח, קינמון, מלח, אבקת אפייה וג'ינג'ר.
מפזרים את הבלילה בצורה אחידה בתבנית.
מפזרים מלמעלה אגוזי פקאן בצורה אחידה ומהדקים קלות לבלילה.
אופים במשך 12 עד 15 דקות, או עד שהוא חוזר כשנוגעים בו. משחררים את הקצוות בעזרת סכין. הופכים על שתי מגבות שפיזרו עליהן אבקת סוכר.
מגלגלים את העוגה ומצננים כ-20 דקות.
מערבבים סוכר קונדיטורים, וניל, חמאה או מרגרינה וגבינת שמנת יחד עד לקבלת תערובת חלקה.
פורסים עוגת דלעת כשהיא מתקררת ומורחים במילוי. גלגל מחדש, ודחוף הצידה את מגבת הכלים. פתח גיליון ארוך של נייר שעווה. שים גליל דלעת על נייר שעווה. אבק גליל דלעת באבקת סוכר. סובב קצוות של נייר שעווה כמו חתיכת ממתק. מכניסים גליל דלעת למקרר ומצננים לילה. לפני החיתוך יש לפדר באבקת סוכר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
ניתן לשלב גלילי דלעת עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה- Barefoot Bubbly Extra Dry עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.