רולי - לחם פולי & חמאה פוד
אם יש לכם חמאה מאוד, זרעים מגורדים מ 1 תרמיל וניל, כיכר לחם un, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Apple Roly פולי, רולי-פולי סנטה, ו ג'אם רוליפולי.
הוראות
חמאה צלחת אפייה עמוקה 2 ליטר. לרענן בחצי את הריבה ולפזר על בסיס המנה. חותכים את הקרום ואת החלק העליון מעוגל מן הכיכר, כך שאתה נשאר עם בלוק מלבני של לחם.
חותכים ל 4 פרוסות עבות של לחם. מקפיא את הקרום ומשאיר את הלחם לפירורים ומקפיא לאחר כך.
מורחים את החמאה על צד אחד של כל פרוסת לחם. הפוך את הפרוסות והפסק את הצדדים הלא מרוחים בחמאה עם הריבה שנותרה.
מגלגלים את הפרוסות מהצדדים הקצרים, ריבה בצד פנימה, כדי להפוך 4 לחמניות שוויצרי שומן. תחצי כל אחד כדי שתגמרי עם 8 לחמניות שוויצריות קצרות. תמעך את אלה בנוחות לתבנית האפייה, תחתוך את הצדדים, כך שתוכל לראות 8 מערבולות ריבה.
להקציף יחד את הביצים, שמנת וחלב, ואז מסננת לתוך כד עם הסוכר ווניל. מערבבים טוב, ואז בזהירות לשפוך על מערבולות הלחם ייתכן שיהיה עליך לעשות את זה בשלבים, לתת פודינג להשרות לאט לאט.
תן למנה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות כך שהפודינג ימשיך להיספג פנימה.
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
לפזר קצת סוכר גלגלית יותר על הפודינג, ואז אופים עבור 1 hr-1 hr 15 דקות עד העליון הוא זהוב פודינג מוגדר בעדינות. מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
פודינג בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "