קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות9
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

רולי - לחם פולי & חמאה פוד

רולי - לחם פולי & חמאה פוד
אם יש לכם חמאה מאוד, זרעים מגורדים מ 1 תרמיל וניל, כיכר לחם un, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: Apple Roly פולי, רולי-פולי סנטה, ו ג'אם רוליפולי.

הוראות

1
חמאה צלחת אפייה עמוקה 2 ליטר. לרענן בחצי את הריבה ולפזר על בסיס המנה. חותכים את הקרום ואת החלק העליון מעוגל מן הכיכר, כך שאתה נשאר עם בלוק מלבני של לחם.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
2
חותכים ל 4 פרוסות עבות של לחם. מקפיא את הקרום ומשאיר את הלחם לפירורים ומקפיא לאחר כך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מורחים את החמאה על צד אחד של כל פרוסת לחם. הפוך את הפרוסות והפסק את הצדדים הלא מרוחים בחמאה עם הריבה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ריבהריבה
4
מגלגלים את הפרוסות מהצדדים הקצרים, ריבה בצד פנימה, כדי להפוך 4 לחמניות שוויצרי שומן. תחצי כל אחד כדי שתגמרי עם 8 לחמניות שוויצריות קצרות. תמעך את אלה בנוחות לתבנית האפייה, תחתוך את הצדדים, כך שתוכל לראות 8 מערבולות ריבה.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ריבהריבה
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
5
להקציף יחד את הביצים, שמנת וחלב, ואז מסננת לתוך כד עם הסוכר ווניל. מערבבים טוב, ואז בזהירות לשפוך על מערבולות הלחם ייתכן שיהיה עליך לעשות את זה בשלבים, לתת פודינג להשרות לאט לאט.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
תן למנה לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 30 דקות כך שהפודינג ימשיך להיספג פנימה.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
7
תנור חום 160c / 140c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
לפזר קצת סוכר גלגלית יותר על הפודינג, ואז אופים עבור 1 hr-1 hr 15 דקות עד העליון הוא זהוב פודינג מוגדר בעדינות. מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

פודינג בתפריט? נסה זיווג עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "