רולים של דלעת
לחמניות דלעת עשויות להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הלחמים שלכם. מתכון צמחוני זה, המבוסס על חלב אובו, מספיק ל-20 מנות . מנה אחת מכילה 149 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 5 מעריצים. אם יש לכם חלב חם, סוכר חום, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -45 דקות . בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 37% . ציון זה די גרוע. משתמשים שנהנו מהמתכון הזה אהבו גם חטיפי פיסטוק דלעת ללא גלוטן , דלעת אפויה ופטרוזיליה , ומרק דלעת ותפוחים .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים סוכר; נותנים לעמוד 5 דקות. מערבבים פנימה את החלב, הדלעת, החמאה, הסוכר החום והמלח.
מוסיפים קמח חיטה מלאה. מקציפים במהירות בינונית במשך 2 דקות. מוסיפים מספיק קמח רב תכליתי עד לקבלת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בצק חלק וגמיש, כ-10 דקות.
מניחים בקערה מצופה בספריי שמן, הופכים פעם אחת כדי לצפות את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
חורצים את הבצק ומעבירים אותו למשטח מקומח; מחלקים אותו ל-20 חתיכות. יוצרים כל חתיכה לכדור.
מניחים במרחק של 5 ס"מ זה מזה על תבניות אפייה מצופות בתרסיס שמן. בעזרת סכין חדה, חורצים חתכים רדודים על גבי הלחמניות. מכסים ומתפיחים עד להכפלת הנפח, כ-45 דקות.
אופים ב-400 מעלות צלזיוס במשך 11-13 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות צינון.