רולס בית פארקר
רולס בית פארקר הוא צמחוני ומספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ללחם הזה יש 79 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. אם יש לך שמרים, מלח כשר, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 10%. מתכונים דומים: רולס בית פארקר, רולס בית פארקר, ו רולס בית פארקר.
הוראות
לטאטא 1 עוטף שמרים יבשים חותך1 / 4 כוס מים חמים (110°f-115°F) בקערה קטנה;תן לעמוד במשך 5 דקות.
מחממים 1 כוס שלמה מילקין סיר קטן חום overmedium עד justwarm.
שלב 1/4 קיצוץ cupvegetable, 3 כפות סוכר, ו -1 1/2 כפיות מלח כשר בקערה גדולה.
הוסף חלב חם; לטאטא כדי להתמזג, פירוק קצריםבגושים קטנים (זה לא יכול להמיס לחלוטין).
לטאטא בתערובת שמריםו1 חדר-temperaturelarge ביצה.
מוסיפים 3 1/2 כוסקמח כל מטרה; stirvigourly עם וודנספון עד צורות הבצק.ללוש בצק עם ידיים קלות floured על משטח קלמששן, 4-5 דקות.
העברה לקערה קלויה; להפוך את המעיל.כיסוי רופף עם plasticwrap.
בואו לעמוד ב roomtemperature untildoubled, על 1 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 177°. להמיס 1/4 כוס חמאה ללא מלח בסיר קטן.מברשת קלה a13x9 " צלחת אפייה עםכמה חמאה מומסת.אגרוף למטה בצק; לחלק ל 4 חתיכות שוות.עבודה עם 1 חתיכת ata זמן, להתגלגל על משטח lightlyfloured לתוך a12x6 " מלבן.
לחתוך לאורכו intothree 2 "- רצועות רחבות; לחתוך לרוחב לתוך מלבנים three4x2".
Brushhalf של כל (כ 2x2") עם חמאה מומסת; צד foldunbuttered מעל,המאפשר 1/4" overhang.
מקום שטוח בפינה 1 שלדיש, מקופל קצה שובצדדי של צלחת.
כתובות לחמניות, shinglingכדי ליצור שורה ארוכה 1. Repeatwith הנותרים doughfor 4 שורות.
מברשת עםחמאה מזוהמת, looselycover עם פלסטיק, וצינה במשך 30 דקות עד 6 שעות.
אופים לחמניות עד goldenand נפוח, 25-35 דקות.
מברשת עם חמאה; sprinkleflaky מלח ים (כגון maldon) נגמר.