קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

רום קרם ברולה

רום קרם ברולה
רום קרם ברולה יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 202 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רום, חלמונים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר בינוני, כבד.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
תערובת חום מעל חום בינוני עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח), ערבוב מדי פעם.
4
הסר מהחום.
5
שלב 1 כפית סוכר, מלח וחלמון ביצה בקערה בינונית, ערבוב היטב עם מקצף. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חם תערובת ביצה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים ברום.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
חלבחלב
מלחמלח
ביצהביצה
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
מחלקים תערובת חלב באופן שווה בין 6 (4-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מניחים ramekins במחבת אפייה 13 x 9 אינץ'; מוסיפים מים חמים למחבת לעומק של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
אופים ב 300 במשך 50 דקות או עד המרכז בקושי זז כאשר ramekin הוא נגע.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
הסר ramekins מחבת; מגניב לחלוטין על מתלה חוט. כיסוי וצינה 4 שעות או לילה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מחבתמחבת
10
לנפות 1 1/2 כפיות סוכר באופן שווה על כל פודינג. מחזיק מבער מכה במטבח על 2 אינץ ' מהחלק העליון של כל פודינג, לחמם את הסוכר, הזזת הלפיד קדימה ואחורה, עד הסוכר נמס לחלוטין caramelized (בערך 1 דקה).
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
11
לשרת באופן מיידי או בתוך שעה 1.