קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

רוסטביף אנגלי

רוסטביף אנגלי
רוסטביף אנגלי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם מלח ופלפל, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזאת מעולה. נסו צלי בקר צלוי עם גבינה מאפינס אנגליים, עוף צלוי אנגלי, ו תבשיל בקר אנגלי וכופתאות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מתבלים את הצלי במלח ופלפל לפי הטעם. ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחממים את החלק החיצוני של הצלי מכל הצדדים בחמאה. לאחר הצלי הוא השחמה, להוסיף 1/2 כוס מים למחבת, ומפזרים 1/2 כפית מרווה, ו 1/2 כפית מנטה על הצלי.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
מיםמים
מנטהמנטה
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
תנורתנור
מחבתמחבת
2
מניחים בצל ושום למחבת אם תרצה, ומתבלים עם מלח תיבול פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח מתובלמלח מתובל
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מכסים את הסיר, ומניחים את הצלי בתנור במשך 2 עד 3 שעות תלוי כמה טוב אתה מעדיף את הבשר להיות. 2 שעות לנדיר, ו -3 עבור כל הכבוד.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
4
הוסר צלי סיים למחבת כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
לטאטא קמח לתוך חמאה מומסת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
הסר מהחום, ומערבבים במים קרים 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
8
מערבבים עד משחה חלקה נוצר. חזור לחום בינוני, ועונה עם מרווה ומנטה שנותרו. מערבבים את הנוזל מהמחבת הקלייה, ומרתיחים, תוך ערבוב מתמיד עד שהרוטב מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
מנטהמנטה
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
9
הסר מהחום. פורסים את הצלי ומגישים עם רוטב נשפך על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר