רוסטביף אנגלי
רוסטביף אנגלי יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 540 קלוריות, 77 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם מלח ופלפל, מים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-20 דקות. עם כפית ציון של 88% המנה הזאת מעולה. נסו צלי בקר צלוי עם גבינה מאפינס אנגליים, עוף צלוי אנגלי, ו תבשיל בקר אנגלי וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מתבלים את הצלי במלח ופלפל לפי הטעם. ממיסים 2 כפות חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה. מחממים את החלק החיצוני של הצלי מכל הצדדים בחמאה. לאחר הצלי הוא השחמה, להוסיף 1/2 כוס מים למחבת, ומפזרים 1/2 כפית מרווה, ו 1/2 כפית מנטה על הצלי.
מניחים בצל ושום למחבת אם תרצה, ומתבלים עם מלח תיבול פתיתי פלפל אדום, אם משתמשים.
מכסים את הסיר, ומניחים את הצלי בתנור במשך 2 עד 3 שעות תלוי כמה טוב אתה מעדיף את הבשר להיות. 2 שעות לנדיר, ו -3 עבור כל הכבוד.
הוסר צלי סיים למחבת כדי להתחמם.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינונית.
לטאטא קמח לתוך חמאה מומסת עד חלקה.
הסר מהחום, ומערבבים במים קרים 1/2 כוס.
מערבבים עד משחה חלקה נוצר. חזור לחום בינוני, ועונה עם מרווה ומנטה שנותרו. מערבבים את הנוזל מהמחבת הקלייה, ומרתיחים, תוך ערבוב מתמיד עד שהרוטב מתעבה.
הסר מהחום. פורסים את הצלי ומגישים עם רוטב נשפך על הבשר.