רזה גלידה סנדוויץ ' גלידות
רזה גלידה סנדוויץ ' גלידות דורש בסביבה 21 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם רוטב תות, תוספות: אננס, בוטנים קלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: איך להכין כריך גלידה טרופי, בננה תות רזה בגריל יופלה גלידות יוגורט קפואות, ו עוגיות תות וגלידת שמנת.
הוראות
מרפדים תבנית בנייר שעווה; למעלה עם כריכי גלידה.
שוקולד מיקרוגל בכוס מדידה מזכוכית חסינת מיקרוגל בגובה 1 עד 1 1/2 דקות או עד להמסה וחלקה, תוך ערבוב במרווחים של 30 שניות. מיד כפית 1 כפית. שוקולד מומס על כל כריך גלידה, ומפזרים אגוזים; לחץ קלות אגוזים לתוך שוקולד. מכסים קלות בניילון נצמד, להקפיא כריכים 30 דקות.
חותכים כל כריך לרבעים, ומניחים 2 חתיכות בכל אחת מ -12 קערות קטנות.
מזלפים 1 כף. רוטב תות, ומפזרים תוספות רצויות.
* אגוזי פקאן קלויים עשויים להיות מוחלפים. מחממים תנור ל 35
אופים 1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים בשכבה אחת בתבנית רדודה 7 עד 8 דקות או עד שהם קלויים וריחניים, תוך ערבוב מדי פעם.
הערה: בדקנו עם ריבועי השוקולד המריר הטבעי של הרשי (60% קקאו) וכריכי גלידת הווניל הדלים בשומן של פרה רזה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם שרי שמנת, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את אן. וי. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -19 דולר לבקבוק.
![ג ' ונסון ן קרם שרי]()
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו גיל"". משקה מועדף לפני הארוחה. חשבו על זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב ""בסגנון איטלקי"". "