רטטוי קלוי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 73 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם שמן זית, קישואים, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רטטוי צלוי, לזניה רטטוי צלוי, ו עוף רטטוי צלוי.
הוראות
1
מקמו את מדפי התנור כך שהם מרווחים באופן שווה. מחממים את התנור לצלי הסעה ב 246°. קו יריעת עוגיות גדולה עם נייר כסף ומעיל עם ספריי nonstick.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
בקערת ערבוב גדולה, לזרוק את החצילים, שום, בצל, קישואים, ופלפל פעמון עם שמן זית עד הירקות מצופים בשמן.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
3
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
מורחים את הירקות בשכבה זוגית על המחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים את מחבת הירקות על המדף מתחת לבשר (אם אתה מבשל צלחת בשר באותו זמן) או במרכז התנור וצולים במשך 15 עד 20 דקות, עד רך וריחני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
שים את הירקות במנה ומוסיף את העגבניות, בזיליקום ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
7
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
8
טעם
9
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
10
מבישול עם הסעה של ביאטריס אוג ' נקנגס. Copyright (c) 2005 by Beatrice Ojankangas. Published by Broadway Books.ביאטריס אוג' אקנגס כתבה יותר מתריסר ספרי בישול, כולל ספר האפייה הגדול של ביאטריס אוג' אקנגס, אפייה קלה וקלה של ביאטריס אוג ' אקנגס, פשטידות סיר, לחמים מהירים, קינוחים קלים, ספר הבישול הפיני, וספר האפייה הסקנדינבי הגדול. ביאטריס עובדת כיועצת עבור פילסברי וחברות מזון גדולות אחרות, מלמדת שיעורי בישול, וכותבת עבור מגזיני מזון שונים. היא גרה בדולות', מינסוטה.