רטטוי צלוי
רטטוי קלוי דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 73 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם שמן זית, קישואים, בזיליקום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: רטטוי צלוי, לזניה רטטוי צלוי, ו עוף רטטוי צלוי.
הוראות
מקמו את מדפי התנור כך שהם מרווחים באופן שווה. מחממים את התנור לצלי הסעה ב 246°. קו יריעת עוגיות גדולה עם נייר כסף ומעיל עם ספריי nonstick.
בקערת ערבוב גדולה, לזרוק את החצילים, שום, בצל, קישואים, ופלפל פעמון עם שמן זית עד הירקות מצופים בשמן.
מורחים את הירקות בשכבה זוגית על המחבת מוכנה.
מניחים את מחבת הירקות על המדף מתחת לבשר (אם אתה מבשל צלחת בשר באותו זמן) או במרכז התנור וצולים במשך 15 עד 20 דקות, עד רך וריחני.
שים את הירקות במנה ומוסיף את העגבניות, בזיליקום ופטרוזיליה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
מבישול עם הסעה של ביאטריס אוג ' נקנגס. Copyright (c) 2005 by Beatrice Ojankangas. Published by Broadway Books.ביאטריס אוג' אקנגס כתבה יותר מתריסר ספרי בישול, כולל ספר האפייה הגדול של ביאטריס אוג' אקנגס, אפייה קלה וקלה של ביאטריס אוג ' אקנגס, פשטידות סיר, לחמים מהירים, קינוחים קלים, ספר הבישול הפיני, וספר האפייה הסקנדינבי הגדול. ביאטריס עובדת כיועצת עבור פילסברי וחברות מזון גדולות אחרות, מלמדת שיעורי בישול, וכותבת עבור מגזיני מזון שונים. היא גרה בדולות', מינסוטה.