ריבועי בראוני טריפל שוקולד
ריבועי בראוני טריפל שוקולד הוא קינוח שמגיש 15. מנה אחת מכילה 237 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -7 גרם שומן . תמורת 55 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זהו מתכון במחיר סביר מאוד לחובבי האוכל האמריקאי. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלב, תוספת מוקצפת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 11% , וזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: בראוני שוקולד משולש , עוגיות בראוני שוקולד משולשות ועוגת בראוני שוקולד משולשת .
הוראות
מכינים ואופים בראוניז לפי הוראות האריזה, בעזרת 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. מצננים על רשת.
בינתיים, בקערה גדולה, מקציפים חלב ופודינג יבש במשך 2 דקות או עד שמסמיך מעט. טורפים פנימה ציפוי פאדג' עד לתערובת אחידה.
במיקרוגל ממיסים 1/4 כוס שוקולד צ'יפס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים לתערובת פודינג. מקפלים פנימה 2 כוסות תוספת מוקצפת.
מורחים מעל בראוניז שהתקררו. מכסים ומקררים עד שהפודינג מתייצב.
מורחים בתוספת הקצפת שנותרה.
מפזרים את שארית השוקולד צ'יפס.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם בחירה מצוינת לבראוניז. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Perrier-Jouet Grand Brut. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-57 דולר.
![פרייר-ז'ואט גרנד ברוט]()
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.