ריבועי זנגביל עם ציפוי גבינת שמנת לימון
צריך קינוח צמחוני? ריבועי זנגביל עם ציפוי גבינת שמנת לימון יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 734 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. אם יש לכם חלב, סוכר מגורען, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. נסו עוגות זנגביל עם ציפוי גבינת שמנת לימון, חטיפי זנגביל עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת זנגביל עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים. תניח בצד.
מקציפים חמאה במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת. בהדרגה מוסיפים סוכרים, מכים עד מעורבב היטב.
להוסיף ביצה, מכות עד מעורבב. להפחית את המהירות לנמוך; בהדרגה להוסיף תערובת קמח, להכות רק עד מעורבב.
מוסיף מולסה וחלב, פועם רק עד מעורבב.
מורחים הבלילה במחבת 13 x 9 אינץ משומן קלות.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.
מורחים עם ציפוי גבינת שמנת לימון.
מקשטים עם קליפת לימון מגוררת, אם תרצה.
חותכים כל מוט לשניים, ויוצרים 2 משולשים אם תרצה.
הערה: ברים חלביים ניתן לאחסן במיכל אטום במקרר 5 עד 7 ימים. אם תחליט להקפיא את הסורגים האלה, לא להקפיא אותם לפני הקפאה.
מוסיפים את הציפוי לסורגים מופשרים חלקית, ואז חותכים לצורות.