ריבועי פטה
אם יש לך פלפל, גבינת שמנת, גבינת פטה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו גבינת פטה ריבועים, סלט מלפפון ופטה (Ensalada de Pepino y פטה), ו המבורגר עוף פטה ותרד (הידוע גם כ-Spanakopita בורגר) עם חלומי בגריל, פלפלים אדומים קלויים ורוטב פטה ותרד (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים גבינות במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב.
מוסיפים ביצים במהירות נמוכה, אחד בכל פעם, עד מעורבב. מערבבים בשמיר, מלח ופלפל.
חותכים כל גיליון מאפה לתוך מלבן 13-x 9 אינץ'. מחסנית 8 גיליונות בצק במחבת משומנת קלות 13 x 9 אינץ', צחצוח עם חמאה בין הסדינים.
מורחים בתערובת גבינה; למעלה עם 4 גיליונות נוספים, ומברשים עם חמאה.
אופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד חום זהוב.
תן לעמוד 10 דקות לפני חיתוך לריבועים.
הערה: ריבועים עשויים להיות אפויים, מכוסים בנייר כסף, וקפואים. הפשרה בטמפרטורת החדר 30 דקות.
אופים ריבועים ב 350 במשך 25 דקות או עד מחומם היטב.