ריבועי שיטאקי פריטטה עם פרושוטו
ריבועי שיטאקי פריטטה עם פרושוטו עשויים להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-24 ומחירו 64 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 34 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. אם יש לכם ביצים, חלבוני ביצה, פטריות שיטאקי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 10%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). נסו ריבועי שיטאקי פריטטה עם פרושוטו, סקאלופ, שיטאקי ופרושוטו מחבת הפתעה, ו ריבועי פריטטה ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת טפלון בגודל 9 עד 10 אינץ ' על אש בינונית; ואז מבשלים פטריות ושאלוט, תוך ערבוב מדי פעם, 3 דקות.
מוסיפים מים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד להתאדות נוזלים והפטריות רכות וזהובות, כ -5 דקות. מערבבים פנימה טרגון.
בזמן שהפטריות מתבשלות, מקציפים קלות ביצים שלמות, לבנים, פרמזן, מלח כשר ופלפל, לפי הטעם.
מוסיפים תערובת ביצים לפטריות; ואז מבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מהיר, עד שהביצים מקושקשות ברכות, 2 עד 4 דקות. הפחיתו את האש לנמוכה ויצרו פריטטה לריבוע בגודל 6 1/2 אינץ ' בעזרת מרית. מבשלים על אש נמוכה עד לתחתית, כ -2 דקות.
מניחים מחבת מתחת לצלייה (עוטפים ידיות לא מתכתיות בנייר כסף), 5 עד 6 סנטימטרים מהאש, וצולים עד שהביצים פשוט יציבות למגע ובקושי זהובות, 1 עד 2 דקות.
מעבירים פריטטה לקרש חיתוך ומצננים. חתוך קצוות מרובעים ואז חתוך פריטטה ל -24 מלבנים.
חותכים כל פרוסת פרושוטו לאורכה ל -3 רצועות. עוטפים רצועת פרושוטו לאורך כל מלבן ביצה, ואז קושרים עירית סביב לרוחב.
הערת הטבחים:ניתן להכין ריבועי פריטטה יום קדימה ולהצטנן, לכסות במגבת נייר לחה, ואז בניילון. מביאים לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.