קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםמרקים
מגזין

ריבס קרוש ומרק וניל

ריבס קרוש ומרק וניל
ריבס Jellied & מרק וניל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך נאלץ ריבס, שמנת קרושה, תרמיל וניל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ריבס-מרנג וניל, ריבס-קומפוט וניל, ו לחם ריבס עם וניל.

הוראות

1
מאוד מסודר לחתוך את ריבס לתוך אורכי 5cm, ולאחר מכן לחתוך כל אורך לאלות מסודרות, על הגודל של גפרורים עבים, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
2
הפוך את הסוכר, תרמיל וניל וזרעים, יין וגבינת לימון למחבת רחבה ויוצקים מעל 800 מ " ל מים קרים. תן הכל מערבבים טוב כדי לפזר את הסוכר מעט, ולאחר מכן להגדיר על חום בינוני בהדרגה להביא לרתיחה, ערבוב מדי פעם. להגביר את החום גבוה כך הסירופ רותח ממש מהר, ואז לכבות את החום ומיד לערבב את הריבס. מכסים את המחבת עם צלחת או מכסה ולהשאיר להתקרר לחלוטין, ואז לשפוך 350ml של סירופ ושמורה. צנן את שאריות הריבס והסירופ.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
משרים את הג ' לטין במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מחממים את הסירופ השמור במחבת קטנה, ואז מכבים את החום. בעדינות להרים את הג ' לטין, לתת לו לסחוט, ולאחר מכן להוסיף אותו למחבת להתמוסס בסירופ.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
יוצקים לתוך 6 קערות הגשה, ואז לשים במקרר ולהשאיר להגדיר לילה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
כדי לשרת, בעדינות לשבור את הג ' לי קצת בכל קערה, לתת את rhubarb מערבבים טוב, ולאחר מכן להשתמש בכפית מחורצת כפית כפית אפילו שכבה של ריבס לתוך כל קערה.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוטריבס טרי, ועוד לקישוט
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
יוצקים על חלק מהסירופ ומניחים כפית של שמנת קרושה באמצע כל קערה כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קרם קרושקרם קרוש
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה