ריבת אננס-פטל
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מוחיטו אננס פטל, ריסוק אננס פטל, ו רענון רום אננס-פטל (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף סוכר פקטין קערה בינונית ולהניח בצד.
מערבבים אננס, פטל, גרידת תפוז, ומי סידן בסיר כבד תחתית גדול ומביאים לרתיחה.
מוסיפים חמאה וסוכר-תערובת פקטין ומחזירים תערובת פירות לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה. מצקת ריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות.