ריבת בצל מקורמלת
המתכון ריבת בצל מקורמל יכול להתבצע בערך 1 שעה. מתכון זה משמש 56. מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אנשים רבים מאוד אהבו את התבלין הזה. 225 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש חומץ בלסמי, חמאה, שמן קנולן וחרדל טחון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 7%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ריבת בצל מקורמלת, קרוסטיני עם ריבת בצל מקורמלת, ו שום קלוי וריבת בצל מקורמלת.
הוראות
הסר עור חיצוני מנייר מהשום (אין לקלף או להפריד ציפורן).
חותכים את נורות השום העליונות; מברישים בשמן. עוטפים כל נורה בנייר כסף כבד.
אופים בחום של 425 במשך 30-35 דקות או עד לריכוך. מגניב במשך 10-15 דקות.
בתנור הולנדי מטגנים בצל בחמאה במשך 30-40 דקות או עד להשחמה קלה. סוחטים שום מרוכך לתבנית. מערבבים פנימה את חומץ הסיידר, מיץ הלימון, החומץ הבלסמי, החרדל, המלח, הפלפל, הג ' ינג ' ר והציפורן. מביאים לרתיחה מתגלגלת. מוסיפים בהדרגה סוכר, תוך ערבוב מתמיד. מחזירים לרתיחה למשך 3 דקות.
מוסיפים פקטין; מביאים לרתיחה מתגלגלת מלאה. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מסירים מהאש; תן לעמוד במשך 3 דקות. הסר קצף.
יוצקים תערובת חמה לצנצנות חמות ומשאירים 1/4 אינץ'. מרחב ראש. התאם כובעים. תהליך במשך 10 דקות באמבט מים רותחים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת לטבילה. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. נקטר גרהם בק בליס עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
![גרהם בק בליס נקטר]()
גרהם בק בליס נקטר
למי שלא אוהב את זה יבש, גרהם בק דמי-שניות הוא תירוץ מצוין לפינוק עצמי וקלות דעת. ניחוחות שמרים קלים, עם רמזים של חמאה, דבש ופרלין, התוסס המענג הזה יעורר את החושים המתוקים שלך.תערובת: 39% שרדונה, 61% פינו נואר