ריבת ג'ינג'ר ריבס
זה מושלם עבור יום האם. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. נסו ריבת אפרסק ריבס, עוגת גבינה עם שוקולד לבן וג'ינג'ר, זנגביל שביר וריבס, ו ביסקוויטים ג'ינג'ר ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ריבס, סוכר, זנגביל ומיץ לימון בסיר גדול ומאפשרים לעמוד עד ריבס משחרר את המיץ שלה, על 20 דקות.
מניחים על חום בינוני גבוה ומביאים לרתיחה; לבשל עד מעובה, על 15 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
עיקרו את הצנצנות, העפעפיים והטבעות במים רותחים לפחות 5 דקות. לארוז את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים, למלא אותם בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. הפעל סכין או מרית דקה סביב הקרביים של צנצנות לאחר שהם התמלאו כדי להסיר כל בועות אוויר. נגב את החישוקים של הצנצנות עם מגבת נייר לחה כדי להסיר כל שאריות מזון. למעלה עם מכסים בורג על טבעות.
מניחים מתלה בתחתית של סיר גדול ולמלא באמצע הדרך עם מים. מביאים לרתיחה, ואז בזהירות להוריד את הצנצנות לתוך הסיר באמצעות בעל. השאר שטח 2 אינץ ' בין הצנצנות.
יוצקים יותר מים רותחים במידת הצורך עד שפלס המים הוא לפחות 1 אינץ ' מעל צמרות הצנצנות. מביאים את המים לרתיחה מלאה, מכסים את הסיר, ומעבדים במשך 10 דקות.
הסר את הצנצנות מן העציץ ומניח על משטח מכוסה בד או עץ, כמה סנטימטרים זה מזה, עד מגניב. לאחר מגניב, לחץ על החלק העליון של כל מכסה עם אצבע, להבטיח כי החותם הוא חזק (המכסה לא זז למעלה או למטה בכלל).