ריבת יין מחושלת
צריך ללא גלוטן תבלין ידידותי fodmap? ג'לי יין מחושל יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 94 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. אם יש לכם פקטין נוזלי, סוכר, תבלין הרהור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סוכריות ג'לי עם בקבוק יין, יין מחושל-לא להתבלבל עם יין עובש, ו יין מחושל {יין חם-יין חם Chaud}.
הוראות
אם אתה הולך לשמר את הג ' לי, להכין את הצנצנות ואת העפעפיים: מניחים שישה (4 אונקיות) צנצנות על מתלה בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את הצנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ואז לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים החמים. בינתיים, לשים את הלהקות ואת העפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר את המחבת מהחום ולאפשר את הלהקות ואת העפעפיים לנוח במים חמים עד מוכן לשימוש.
יוצקים את היין לתוך סיר בינוני, כבד תחתית.
מוסיף את התבלינים להרהר ולהביא את היין לרתיחה. מכסים את הסיר, להפחית את החום נמוך, ומבשלים עד היין הוא ריחני, על 10 דקות. בדוק את הסיר מדי פעם כדי לוודא היין אינו רותח. מסננים את היין לתוך כוס מדידה גדולה, זורק כל מוצקים. אתה צריך שתי כוסות. אם לא, לעשות את ההבדל עם קצת יותר יין.
מוסיפים את הסוכר והחמאה ומביאים את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את הפקטין ומחזירים את התערובת לרתיחה. להרתיח לרגע אחד.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הג ' לי עם כפית מתכת קרה.
מצקת את ג 'לי חם לתוך צנצנות מעוקרים חם, עוזב 1/4 אינץ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, בורג את הלהקות על עד בקושי חזק.
מניחים את הצנצנות על מתלה בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. קוב הסיר ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה את החום, לחשוף את הסיר, ולאפשר לצנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר את הצנצנות מן הסיר ולאפשר להם לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.