ריבת קיווי תות
אם יש לכם סוכר, פקטין אוניברסלי של פומונה, מי סידן, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגות קיווי דקירי תות עם קיווי קרד, ציפוי רום תות, ומקשטים רום תות, עוגות קיווי תות עם ציפוי שמנת קיווי תות, ו ריבת סנגריה תות שדה מהירה.
הוראות
מקציפים את הסוכר ואת הפקטין בקערה בינונית ומניחים בצד.
מערבבים תותים, קיווי, מיץ לימון, זנגביל מגובש, ומי סידן בסיר כבד תחתית גדול ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים חמאה וסוכר פקטין תערובת ולהחזיר את תערובת הפרי לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח חזק לדקה אחת.
הסר את הסיר מן החום לרפרף כל קצף מפני השטח של הריבה עם כף מתכת קרה. מצקת את הריבה לתוך צנצנות מעוקרים חמים ולעבד אותם באמבט מים חמים במשך 10 דקות. לאפשר לצנצנות להתקרר במים החמים במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר ולקרר לחלוטין על הדלפק, הטיה מפנה מדי פעם כדי להפיץ באופן שווה את הפרי.