ריבת ריבס דובדבן
ריבת ריבס דובדבן היא ללא גלוטן וצמחוני ומספק כ 250 מנות. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. תבלין זה יש 7 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אם יש לכם חמאה, דובדבנים בינג, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. נסו ריבת אפרסק ריבס, ריבת ברי דובדבן, ו צרור קטן שרי עגבניות ריבה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב פקטין ו 1/4 כוס סוכר 5-6-qt. חשיש. מערבבים דובדבנים וריבס, ולאחר מכן דובדבן ומיצי לימון וחמאה. מביאים תערובת לרתיחה מהירה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף 1 1 1/4 כוסות סוכר הנותרים. החזר ריבה לרתיחה מהירה, ערבוב. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 דקה.
מצקת ריבה לתוך צנצנות אטומות חום וסגור עם מכסים.
תן מגניב לטמפרטורת החדר, היפוך צנצנות מדי פעם להפיץ פירות. שומר, מקורר, עד 1 חודש.
השתמשנו בסוחר ג ' ו רק במיץ דובדבנים.